Proizvodi mjeseca u ožujku

Proizvodi mjeseca u ožujku

Svakog mjeseca Crno Zlato nudi vam pet proizvoda po nestvarnom popustu od 20%. Ožujak je mjesec u kojem se priroda budi, u kojem su nam osjetila istančana. A što bolje budi naša osjetila od arome omiljene kave?

 

Costarica Tarrazu

Costarica Tarrazu je međunarodno priznata upravo zbog svoje impresivne aromatične blage kiselosti u okusu,te zato jer je vrlo blaga što je rezultat našeg prženja. Zbog svega toga mnogi je ubrajaju među tri najbolje kave svijeta…

Čaj za energiju

Biljna mješavina koja daje energiju na prirodnoj bazi.

Harissa

Harissa je začinska mješavina na bazi čili papričica i prilično je pikantna. Ima široku primjenu u marokanskoj, alžirskoj i tuniškoj kuhinji. Tunis je najveći izvoznik gotove harisse koja može biti u prahu.

Kokeicha Japan

Odličan čaj, napravljen od lišća u prahu, zatim stisnut zajedno i oblikovan u tanke igličaste trake s oštrim krajevima. Čaj vrlo nježnog okusa. Jedan od top kvalitetnih zelenih čajeva.

Crveni papar

Crveni papar obogaćuje razna jela. Preporučujemo ga uz ribu i piletinu, ali ide i uz divljač i druga bogata jela kao i borovica. Crveni papar daje aromu raznim delikatnim umacima koji se poslužuju uz jastoga, janjeće medaljone i svinjetinu.

podijeli ovu novost sa svojim prijateljima

 

Posljednje objave:

Košarica
  • Košarica je prazna