Proizvodi mjeseca u travnju

Proizvodi mjeseca u travnju

Svakog mjeseca Crno Zlato nudi vam pet proizvoda po nestvarnom popustu od 20%. Travanj je mjesec potpunog povratka života, vrijeme nas mami na terase, a najbolji prijatelj svakom tko se umiva u sunčevim zrakama proljeća je gutljaj omiljene kave.

 

KAva Rwanda

Ruanda je zemlja puna raznolikosti i bogata plodnim tlom. Cijela je zemlja postavljena na relativno visoku nadmorsku visinu, a najniža točka je 950 metara nadmorske visine. Zemaljske močvare i na istoku prevladavaju sunčane savane, dok središte karakteriziraju valovita brda. Ponekad težak je izbor odabrati kavu iz samo jedne regije kada su klimatski uvjeti za kavu uzgoj je izvrstan u cijeloj zemlji...

Ženski čaj

Mješavina stvorena za zrele žene tijekom menopauze i ženama koje imaju neredovite i bolne menstruacije. Pomaže kod neugodnih simptoma menopauze, kao što su valovi vrućine, znojenje, tjeskoba, razdražljivost, problemi s koncentracijom i pamćenjem.

Meksički začin

Ova začinska mješavina odličan je dodatak meksičkim i Tex-Mex jelima te svim jelima kojima treba nota ljutine. Odlično se slaže uz jela od rajčice i piletinu te se može dodati u vrhnje ili jogurt kao umak.

Oolong čaj Se Chung

Negdje na pola puta između crnog i zelenog je Oolong čaj. Zbog pozitivnog utjecaja na metabolizam, ova vrsta čaja poznata je pod nazivom “aromatični ubojica masnoća”.

Chili Bird’s Eye

Sićušna Bird’s Eye čili papričica potječe iz Vijetnama, Kambodže, Tajlanda i okolnih zemalja, no u današnje vrijeme mogu se pronaći po cijelom svijetu.

podijeli ovu novost sa svojim prijateljima

Posljednje objave:

Košarica
  • Košarica je prazna