Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja (općenito)

Internet stranica www.crnozlato.eu su u vlasništvu tvrtke Ivana Palac j.d.o.o. Uvjeti poslovanja vrijede za registrirane korisnike. Registrirani korisnik (u daljnjem tekstu korisnik ili registrirani korisnik) može postati svaka punoljetna osoba koja je potpuno poslovno sposobna i koja prihvaća uvjete poslovanja Crnog zlata. Prilikom prvog upisa potrebno se registrirati i pritom ispuniti sva tražena polja istinitim podacima. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje svojom registracijom. Korisnik je dužan brinuti se o sigurnosti svoje korisničke lozinke i povremeno je mijenjati. Crno zlato ne odgovara za slučajeve zlouporabe korisničke lozinke, ali će odmah nakon što korisnik javi o vjerojatnoj zlouporabi, odgovarajuće postupiti.

Registrirani korisnik ima sljedeća prava:

Zadržavamo pravo promjene uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku.

Promjene stupaju na snagu u trenutku objave. Registrirani korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

 

Kupnja na internet stranicama

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude Crnog zlata prikazane na internetskim stranicama. Kupoprodajni ugovor između registriranog korisnika i Crnog zlata postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje HR.

 

Cijene

Sve navedene cijene sadrže PDV i izražene su u kunama. Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na samoj internet stranici ili do isteka zaliha.

U cijenu nisu uračunati otpremni troškovi koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja artikala. Otpremni troškovi se mogu uvećati za dodatne troškove koji mogu nastati prilikom dostave, a prema uvjetima dostavne službe koja vrši tu uslugu.

 

Jamstvo i servis

Jamstveni rok naveden je za svaki pojedini artikal. Za artikle za koje nije naveden rok jamstva, vrijede rokovi općih jamstvenih uvjeta prema važećim zakonima Republike Hrvatske. Naši dobavljači osiguravaju servis prema zakonima RH. Kontakt za reklamacije je: reklamacije@crnozlato.eu

 

 Povrat

Prema pravilima EU-a trgovac mora popraviti ili zamijeniti robu, sniziti joj cijenu ili vam vratiti novac ako je roba koju ste kupili neispravna, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je prikazano u oglasu. Ako ste proizvod ili uslugu kupili putem interneta ili izvan trgovine (telefonski, poštanskom narudžbom ili od trgovačkog putnika), imate pravo i otkazati i vratiti tu narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga.

 

Dobivanje povrata novca

Trgovac vam mora vratiti novac u roku od 14 dana od primitka vaše obavijesti o otkazivanju. Međutim, može odgoditi povrat novca ako nije primio vraćenu robu ili dokaz da ste je vratili.
U povrat novca moraju biti uključeni i svi troškovi dostave koje ste platili pri kupnji. Međutim, trgovac vam može naplatiti troškove dostave ako ste izričito tražili nestandardnu dostavu (kao što je žurna dostava). Sve informacije u vezi povrata i reklamacije proizvoda možete se javiti na e mail adresu: reklamacije@crnozlato.eu

Košarica
  • Košarica je prazna