Češnjak granule

Od 11.00 kn

Obriši
SKU: cesnjak-granule Kategorija: Oznake: ,

*kako bi dodali proizvod u košaricu potrebno je odabrati pakiranje.

 Besplatna dostava za narudžbe iznad 200.00 kn.

O proizvodu:

Jedan od najčešće korištenih začina u kuhinjama diljem svijeta, koristi se u mnogim kombinacijama, jedna od rijetkih biljaka poznata u cijelom svijetu…

Detaljan opis proizvoda:

Jedan od najčešće korištenih začina u kuhinjama diljem svijeta, koristi se u mnogim kombinacijama. Povijest bijelog luka, tj. češnjaka, stara je više od sedam tisuća godina, a prvi zapisi potječu iz Kine, iz 5000. g. pr.n.e. Smatra se da potječe iz središnje Azije odakle se proširio po cijelom planetu. Možda je najbolje što možemo reći o bijelom luku to da su ga poznavale sve stare civilizacije i da je jedna od rijetkih biljaka poznata u cijelom svijetu.

Ljekovita svojstva:

Ljekovita svojstva bijelog luka su doista mnogobrojna. Ponajprije je to preventivno djelovanje, dakle sprječava nastajanje bolesti, kao što su kardiovaskularne bolesti, moždani udar, tumori, infarkt, povišene masnoće, snaženje imuno-obrambenog sustava. To je iznimno značajno kod pojave i liječenja raznovrsnih i mnogobrojnih alergija koje “napadaju” sve više ljudi. Bijeli luk ima jako antibakterijsko djelovanje.

Okus:

Sirov sušeni češnjak ima opor i ljut okus.

Upotreba u kulinarstvu:

Češnjak se može koristiti za obogaćivanje okusa mnogih jela. Cijeli češanj, sporo kuhan, ima blag, orašast okus; rezani češnjak oporog je okusa, čak i kuhan. Slično, cijeli češanj lagano popržen na ulju, ostavit će ugodan okus; mljeveni češnjak ostavlja jači okus.

Dobro se kombinira sa skoro svim biljem i začinima

Cijene:

  • 50 g – 11,00 kn
  • 100 g – 22,00 kn
  • 250 g – 55,00 kn
  • 500 g – 99,00 kn
  • 1 kg – 176,00 kn

Individualan pristup!

Vrhunska kvaliteta!

Sigurna dostava!

Plaćanje pouzećem!

Košarica
  • Košarica je prazna